La HIRiSE fotografia l’Opportunity.

Aquesta subimatge d’uns 400 metres d’amplada, ens mostra el Mars Exploration Rovers Opportunity, situat a l’interior del cercle.

La imatge ha estat capturada durant el Sol 1783 d’estada del Opportunity al planeta vermell. L’Opportunity ha viatjat uns 130 metres respecte al Sol anterior, les rodes d’aquest ròver són visibles com unes ones fosques a la part superior dreta del mateix ròver. Les ondulacions d’aquesta regió, tenen una clara direcció nord a sud i que poden ser fàcilment travessades pel ròver, a no ser que siguin més grans.

La disponibilitat d’aconseguir les imatges del HIRiSE, en permés creuar aquest tipus de terrenys, amb una planificació molt precisa, estalviant problemes d’orientació (com podrien ser els petits cràters situats a baix i al centre-esquerra del ròver).

opportunity1.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

1 Comentari fins ara

  1. » Index 2009. Agost 24, 2009 4:10 pm

    […] 9 Març 2009. La HiRISE fotografia l’Opportunity.  […]

Deixa un comentari