El mapa topogràfic de la Lluna.

Aquest és un mapa topogràfic global de la Lluna, generat amb les dades presses durant dues setmanes del mes de gener de 2008. L’observació ha estat dirigida per membres del RISE, un projecte del Observatori Astronòmic del Japó.

D’aquestes observacions preses pel LALT, situat a bord de la sonda japonesa Kaguya, s’han obtingut cinc conjunts de dades d’observació topogràfica. Una sèrie d’aquestes dades inclouen les regions polars Nord i Sud (per sobre dels 85 graus), la regió del Mare Serenitatis i d’altres àrees, les quals és poden descarregar en aquesta pàgina.

kaguya2.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

1 Comentari fins ara

  1. » Index 2009. Octubre 3, 2009 5:27 pm

    […] 16 Febrer 2009. El mapa topogràfics de la Lluna.   […]

Deixa un comentari

The document has moved here.

301 Moved Permanently

Moved Permanently

Apache/2.4.29 (Ubuntu) Server at www.zak.co.il Port 80