Imatges de la ocultació de Venus per la Lluna.

Els que no varen poder gaudir de la espectacular ocultació de Venus per part de la Lluna, del passat dia 1 de desembre de 2008 en directa, en pogut observat segurament una multitud d’imatges d’aquest esdeveniment, en diferents mitjans de comunicació.

L’inici de la ocultació a mitja tarda, va coincidir amb la presència en algunes zones de núvols o boires, que van oferir imatges artístiques com les que podem observar en aquesta pàgina.

Nosaltres varen tenir la sort de poder seguir tota la ocultació i fotografiar tant l’immersió, a través d’una fina boira, amb un telescopi refractor de 102 mm de diàmetre i 1.000 mm de distància focal, amb l’ajut d’una lent de barlow X2.

venus-lluna-1-12-08.jpg

Així com la posterior emersió del planeta per la sud de la Lluna.

venus-lluna3.jpg

També hem rebut algunes imatges de persones que assabentats d’aquesta ocultació a través de la nostra noticia. En aquesta imatge, podem observar tot el conjunt format per el planeta Júpiter en la part superior, la lluna i a sota el planeta Venus.

 La fotografia està presa per en Oscar Zamora Soto, amb una càmera digital Fujifilm model finepix 5700 amb un zoom òptic 10X a F 3,5.

venus-lluna2.jpg

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari


301 Moved Permanently

The document has moved here.

Apache/2.4.29 (Ubuntu) Server at www.zak.co.il Port 80