Reunió de llunes.

Un trio de llunes s’amuntega al llarg de la línia de visió, del vehicle espacial Cassini.

El brillant Enceladus de 504 quilòmetres de diàmetre, viatge a cobert de l’ombra del planeta, just en el centre de la imatge; Pandora amb 81 quilòmetres de grandària, és veu com una brillant partícula de pols molt a prop dels anells, finalment Mimes amb 396 quilòmetres de grandària, està situat en la part inferior dreta de la imatge.

Aquesta imatge, està enregistrada en direcció al costat il·luminat dels anells, amb un angle aproximat d’un grau per sota del pla dels anells. La imatge es va prendre amb llum visible i filtre de color verd, amb la càmera de gran camp de la sonda Cassini, el passat dia 28 de juny de 2007. La imatge és va obtenir des d’una distància aproximada de 291.000 quilòmetres de Enceladus. La resolució de la imatge, és de 17 quilòmetres per píxel per Enceladus, o 32 quilòmetres per píxel per Saturn.

enceladus8.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari