Alineació planetària.

Durant els capvespres de la segona quinzena del mes d’agost, és produirà una notable alineació planetaria, amb els planetes: Mercuri, Venus, Saturn i Mart, els quals oferiran una línia recta quasi perfecta.

En la imatge que us oferim, es representa aquesta alineació pel dia 11 d’agost, uns 40 minuts després de l’ocàs del Sol en direcció Oest.

Els dies següents, s’aniran produint successius acostaments entre els planetes, entre ells: el dia 13, Venus i Saturn a tan sols un quart de grau de separació. Dos dies més tard, Mercuri amb una magnitud de -0,5, s’acostarà a 0,6º al sud de Saturn i el dia 21 Mercuri passarà a 1º al sud de Venus.

conjuncio-planetaria2.jpg

Imatge Starry Night Pro.

1 Comentari fins ara

  1. » INDEX 2008 Octubre 17, 2008 4:41 pm

    […] 8 Agost 2008. Alineació planetària.  […]

Deixa un comentari

Apache/2.4.29 (Ubuntu) Server at www.zak.co.il Port 80
301 Moved Permanently

Moved Permanently