Sap quant de temps podria sobreviure en el buit de l’espai exterior ?

La resposta és certament curta, però per saber-la, cal calcular alguns paràmetres, com poden ser: la seva complexió física, l’edat, el nivell general de salut cardiovascular, etc. Aquestes dades són necessàries, per afinar el temps que podríem sobreviure en el buit estel·lar sense cap protecció.

Per aquest motiu, premeu aquesta “calculadora” i ens dirà el temps de supervivència a l’espai. Les dades que ens demana, considera com a diferència la complexió física. No és el mateix pesar el mateix que Nicole Richie , ella podria sobreviure uns 54 segons, que una persona de 110 quilos,  que podria arribar a un  màxim d’un minut i 47 segons.

Naturalment, el primer que ens passaria, és que perdríem la consciència, molt abans que el cos ens fallés.

Al llarg dels anys, un cert nombre de persones han tingut unes condicions properes al buit. Per exemple, l’any 1965, segons un document de la NASA, que indica que un multímetre defectuós d’un vestit espacial, va provocat a un pilot la sensació de com l’aigua l’hi bullia en la llengua (l’aigua pot bullir a temperatures més baixes, si la pressió ambiental és redueix).

sobreviure-a-lespai.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

1 Comentari fins ara

  1. » INDEX 2008 Setembre 3, 2008 7:55 pm

    […] 18 Juny 2008. Sap quant de temps podria sobreviure en el buit de l’espai exterior?  […]

Deixa un comentari