Nous noms per l’orografia del planeta Mercuri.

La Unió Astronòmica Internacional (IAU) ha anomenat una nova nomenclatura per alguns cràters del planeta Mercuri, que han estat observats  per primera vegada per la sonda MESSENGER de la NASA, durant el passat acostament efectuat el mes de gener d’aquest any.

Podeu llegir més informació en la web de la USGS, on relaciona l’origen dels noms així com les seves característiques.

Aquest mosaic, produït per la càmera d’angle estret (NAC) de la sonda MESSENGER, és mostren les localitzacions amb els seus respectius noms, jutament amb els cràters Basho, Mozart i Tolstoj observats per primera vegada en el vol de la missió de la Mariner 10.

Podeu consultar també aquestes localitzacions amb la seva corresponent localització de la pàgina del Photojournal, dels cràters: Apollorus, Beagle Rupes, Eminescu, Mozart, Neruda, Pantheon Fossae, Raditladi i Sander.

mercuri2.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari

Moved Permanently


The document has moved here.

301 Moved Permanently