La millor imatge de la superfície i atmosfera d’una estrella, que no sigui el Sol.

Els astrònoms de l’interferòmetre del Very Large Telescope (VLTI) de l’ESO, han construït la imatge més detallada d’una estrella: la supergegant vermella Antares. També han realitzat el primer mapa de les velocitats del material situart a l’atmosfera d’una estrella que no sigui el Sol, revelant turbulències en la gran atmosfera d’Antares.

A simple vista, la famosa i brillant Antares, brilla amb un fort color vermell, està situada en el cor de la constel·lació d’Scorpius. És una gran i comparativament estrella freda supergegant vedrmella, situada en els últims estadis de la seva vida, en el camí de convertir-se en una supernova.

El VLTI, és una instal·lació única, que permet combinar la llum de fins a quatre grans telescopis, els Telescopis Unitaris de 8,2 metres de diàmetre o els Telescopis Auxiliars, més petits, per crear un telescopi virtual equivalent a un mirall individual de fins a 200 metres de diàmetre. Això permet resoldre detalls molt més enllà del que podría observar un únic telescopi.

eso1726c.jpg

Podem observar una imatge reconstruïda pels astrònoms del VLTI, a partir de les dades infraroges , les quals han permès calcular la diferència entre la velocitat del gas atmosfèric en diferents posicions de l’estrella i la velocitat mitjana sobre l’estrella globalment.

Us recomanem mireu aquest vídeo amb informació gràfica molt  detallada.

eso1726a.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

No hi ha comentaris

El Hubble observa noves estrelles en una llunyana galàxia.

Pel que fa a observar un univers llunyà, fins hi tot, el Telescopi Espacial Hubble, té límits. Observar petits detalls d’objectes allunyats, requereix un treball intel·ligent, alhora que una alineació cósmica, anomenada lent gravitacional.

Aplicant una nova anàlisi computacional a la llum d’una galàxia augmentada per una lent gravitacional, els astrònoms han obtingut imatges 10 vegades més detalladles, de les que el Telescopi Hubble pot aconseguir per si mateix. Els resultats mostren una galàxia espiral, amb brillants regions de noves estrelles.

“Quan vaig veure la imatge reconstruïda, vam expresar “És impressionant !, sembla que surten focs artificials per tot arreu !”", va comentar l’astrònoma Jane Rigby, membre del Goddard Space Flight Center.

La galàxia en qüestió està tant lluny, que la veiem com era fa uns 11.000 milions d’anys, després de 2.700 milions del Big Bang. Aquesta és una de les 70 galàxies estudiades en detall pel Telescopi Espacial Hubble, seguint els objectius seleccionats per l’Sloan Giant Arcs Survey.

La gravetat d’un grup gegantí de galàxies situades entre la llunyana galàxia i la Terra, distorsiona la seva llum, estenent-la en un arc, alhora que l’augmenta gairebé  30 vegades. L’equip de recerca ha desenvolupat un codi informàtic per eliminar les distorsions causades per la lent gravitacional i mostrar la galàxia espiral tal com l’observariem normalment.

La imatge reconstruïda resultant, ens mostra dues dotzenes de regions d’estrelles acabades de nèixer i que cobreix una regió aproximada d’uns 200 a 300 anys llum. Això contradiu les teories que suggereixen que les regions de formació estel·lar en un univers primerenc, eren molt més grans, de més de 3.000 anys llum de grandària.

stsci-h-p1727b-f-1800x1350.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.  

No hi ha comentaris

El col·lapse d’una estrella pot originar un Forat Negre

Cada segon una estrella en algún lloc de l’univers, es converteix en una supernova. No obstant això, algunes estrelles súper massives agonitzen com un sospir, enlloc de formar una gran explosió. Quan ho fan, poden col·lapsar degut a l’atracció de la gravetat i desaparèixer de la nostra visió, formant un forat negre.

L’estrella condemnada, anomenada N6946-BH1, era 25 vegades més masiva que el nostre Sol. Va començar a il·luminar dèbilment l’any 2009. No obstant això, l’any 2015 va deixar de ser observada. Per un acurat mètode d’observacions fetes amb el Telescopi Binocular i els telescopis espacials Hubble i Spitzer, els investigadors han arribat a la conclusió que, finalment l’estrella es va convertir en un forat negre.

Aquest pot ser el destí de les estrelles més massives de l’univers.

Aquesta “fallida masiva”, situada en una galàxia propera, podría explicar per què els astrònoms poden observar les supernoves de les estrelles més massives, ha comentat en Christopher Kochanek, profesor d’astronomia de la Universitat Estatal d’Ohio.

Fins a uns 30 per cent d’aquest tipus d’estrelles, pel que sembla, poden col·lapsar en silenci formant forats negres, sense passar per l’etapa de supernova.

Entre les galàxies que han estat observades, figura la NGC 6946, una galàxia espiral situada a uns 22 milions d’anys llum de nosaltres, coneguda amb el sobrenom de “galàxia dels focs artificials”, perquè en aquella galàxia ocorren supernoves amb molta freqüència. De fet l’última observada, SN 2017eaw, va ser descoberta el 14 de maig de 2017, està brillant amb la máxima brillantor ara mateix.

Segons ha comentat Stanek, no és necessari que un estel massiu, és converteixi en una supernova, expulsant cap enfora les seves capes exteriors, però que encara tenen prou massa sobrant per formar un massiu forat negre en el seu interior.

Aquesta representació artística, ens mostra les etapes finals d’una estrella supermassiva que no acaba d’explotar, sinó que implosiona sota la seva propia gravetat per formar un forat negre.

D’esquerra a dreta: l’estrella masiva ha evolucionat a una supergegant vermella, l’embolcall de l’estrella és expulsat i s’expandeix, produint una Font transitòria freda, l’embolcall vermell acaba caient dins del forat negre.

stsci-h-g-1719a-f1600x4000.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

No hi ha comentaris

Es descobreix un planeta en una zona habitable a l’estrella més propera a nosaltres.

Utilitzant els telescopis de l’ESO , així com d’altres instal·lacions astronòmiques, un equip d’astrònoms ha trobat clares evidències de la presència d’un planeta orbitant a l’estrella més propera a la Terra, Pròxima Centauri. Aquest món, tant intensament buscat i batejat amb el nom de Pròxima b, orbita entorn a la seva freda estrella, una nana roja un cop cada 11 dies, i que és creu disposa d’una temperatura que permetria la presència d’aigua líquida en la seva superfície.

eso1629c.jpg

Aquest planeta rocós, és una mica més massiu que la Terra i és l’exoplaneta més proper a nosaltres.

A poc més de quatre anys llum del Sistema Solar, és trova la nana roja anomenada Pròxima Centauri, aquestra freda estrella situada en la constel·lació de Centaurus, és massa débil per ser observada a simple vista i és troba a prop d’un parell d’estrelles més brillants conegudes com Alfa Centauri AB.

Durant el primer semestre de 2016, Pròxima Centauri, va ser observada amb regularitat amb l’espectrògaf HARPS, instal·lat en el telescopi de 3,6 metres de diàmetre de l’ESO, a La Silla (Xile) i monitoritzat alhora amb altres telescopis d’arreu del món. Aquesta recerca forma part del projecte Pale Red Dot, on un equip d’astrònoms liderat per Guillem Anglada Escudé, membre de la Universitat Queen Mary de Londres, intentava localitzar la petita oscil·lació gravitatòria, demostrant l’existència d’un planeta.

eso1629d.jpg

En aquest diagrama, podem observar el moviment de Pròxima Centauri, apropant-se i allunyant-se de la Terra durant l’espai del primer semestre de 2016. S’aproxima i s’allunya de la Terra a un ritme d’uns 5 quilometres per hora (el ritme del caminar d’una persona). Aquest patró regular de canvi de velocitats és repeteix amb un període de 11,2 dies. Un detallat anàlisi amb l’efecte Doppler, va indicar la presència d’un planeta amb una massa equivalent a 1,3 vegades la Terra, orbitant a uns 7 milions de quilòmetres de Pròxima Centauri, només el 5% de la distància entre la Terra i el Sol.

En Guillem Anglada, ha comentat, “Els primers senyals d’un posible planeta s’observaren l’any 2013, però la detecció no era prou convincent. Des de llavors, hem treballat intensament per obtener més observacions amb l’ajut de l’ESO i d’altres observatoris La recent campanya Pale Red Dot, ha estat un treball de dos danys de durada”.

eso1629a.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

No hi ha comentaris

El cràter Haulani en color millorat

El cràter Haulani de 34 quilòmetres de diàmetre, està situat en el planeta nan Ceres. La imatge ens mostra l’existència d’ensorraments de material des de la seva cresta a la part inferior del mateix cràter. Podem observar alhora el material caigut dins del cràter mostrant una superficie llisa, així com també un pic central.

Aquesta imatge va ser enregistrada amb les dades de la sonda espacial Dawn de la NASA, quan estaba cartografiant el planeta nan a gran alçada, des d’una distancia de 1.470 quilòmetres de la superficie de Ceres.

La imatge ens mostra un color millorat que permet als científics comprendre millor els diferetns materials i com es relacionen amb la morfología de la superficie. Els raigs de material ejectat de color blavós, están a esdeveniments relativament  recents, que indiquen l’edat de l’impacte que va formar el cràter.

pia20358.jpg

Si voleu més información, premeu aquest enllaç.

No hi ha comentaris

Un exoplaneta amb lava ?

Aquesta seqüència ens mostra un posible escenari del càlid exoplaneta rocós, anomenat 55 Cancri e, que és gairebé dues vegades més gran que la nostra Terra. Les noves dades proporcionades pel telescopi espacial Spitzer de la NASA, mostren canvis de temperatura extrems en un costat o l’altre del planeta…….una posible solució, podría ser la presencia de tolls de lava en la seva superficie.

Aquest planeta està ancorat per les marees de la seva estrella, igual que la Lluna a la Terra, el que significa que una banda sempre crema sota la calor de la seva estrella, mentre que l’altre costat és manté a la foscor. Si el planeta estigués cobert de lava, llavors el costat calent, davant del seu sol tindria fluxos de lava líquida, mentre que el costat fosc i fred, veuria la roca de lava solidificada. La lava endurida seria capaç de transportar la calor a la resta del planeta, el que explica el que ha observat l’Spitzer, el qual ha detectar que el costat fred es molt més fred que el costat calent.

Si realment existeix la lava en aquest planeta, hauria pols calenta fora del mateix, tal com podem observar en aquesta il·lustració, on els vents de l’estrella escampen el material.

Els científics creuen que les futures observacions del Telescopi Espacial James Webb, hauran de proporcionar més detalls respecte a la naturalesa d’aquest exòtic món.

pia20068.jpg

Si voleu més información, premeu aquest enllaç.

No hi ha comentaris

La observació més nítida observada fins ara, d’un disc de pols situat al voltant d’una estrella moribunda.

L’interferòmetre del Very Large Telescope, situat en el Observatori Paranal de l’ESO a Xile, ha obtingut la imatge més nítida observada fins ara, d’un disc de pols situat en una estrella molt vella. Per primera vegada, aquestes estructures poden ser comparades amb aquelles situades al voltant d’estrelles joves i que sorprenentment són similars. Fins i tot, és posible que un disc que apareix al final de la vida d’una estrella, pugui crear una segona generació de planetes.

A mesura que s’acosten al final de les seves vides, les estrelles desenvolupen discos estables de gas i pols al seu voltant. Aquest material és expulsat pels vents estel·lars, mentre que l’estrella va passant de la fase de gegant vermella a una altre fase evolutiva. Però fins ara, els astrònoms no han estat capaços de comparar els dos tipus d’anells, els formats al principi i al final del cicle de la vida estel·lar.

Tot i que molts discos associats a les estrelles joves que són prou a prop nostre, poden ser estudaits en profunditat, cal que corresponguin a estrelles velles amb discos que siguin prou a prop de nosaltres per obtener imatges.

Per aquest motiu, l’equip de recerca liderat per Michael Hillen i Hans Van Winckel, han observat l’estrella doble IRES 08544-4431, situada a uns 4.000 anys llum de la Terra, en la constel·lació austral de Vela. Aquest estel doble, està format per una estrella gegant vermella que expulsa el material al disc de pols que l’envolta i una segona estrella estándar menys evolucionada en òrbita també al seu voltant.

eso1608a.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

No hi ha comentaris

Barrancs congelats del pol nord de Plutó

La imatge enregistrada durant el seu pas a prop de Plutó per la sonda New Horizons de la NASA, ens mostra la diversitat de Plutó, amb diferents característiques geològiques i que podem observar en aquest fotografía en color millorat.

Observem llargs i verticals barrancs que transcorren a través de la zona polar, en la regió de Lowell Regio, anomenada així, en honor a Percival Lowell, que va construir l’Observatori Lowell i que va conduir al descobriment del planeta nan. La majoria d’aquests barrancs tenen uns 75 quilòmetres de llargada, mostrant-se subsidiaris entre ell pararel·lament en dirección est-oest i amb uns 10 quilòmetres d’amplada.

Les parets degradades d’aquests barrancs semblen molt més definits que d’altres situats en altres regions de Plutó, probablement per ser més antics i haver estar més erosionats. Aquests barrancs semblen representar un antic període de processos  tectònics.

El color d’aquesta imatge ha estat millorada i contrastada, de manera que les regions altes apareixen en un color groguenc, aquest color s’esvaeix a un gris blavós uniforme en elevacions més baixes. Els mesuraments infrarojos de la New Horizons, mostren que el gel de metà és abundant a Lowell Regio, mentre que hi ha poc gel de nitrogen. Una possibilitat és que els terrenys mostrats en color groguenc poden correspondre a dipòsits de metà de més edat, produïts per la radiació solar exposada més temps, que no pas en les regions de color gris blavós.

pia20473_modest.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç:

No hi ha comentaris

El resplendor del Big Bang, permet detectar un llunyà jet d’un forat negre.

Un lluminós i llunyà raig de llum (o jet) que prové del resplendor de les restes del Big Bang, conegut com la radiació cósmica de fons (CMB), han localitzat uns astrònoms que utilitzen l’Observatori de raigs X Chandra de la NASA i que han descobert aquest llunyà jet per casualitat quan observaven un altre font de llum del camp de visió del Chandra.

Aquest jet observat en un univers primerenc, s’ha identificat com B3 0727 +409, on els astrònoms l’han identificat com un creixement de forats negres en una época primerenca del cosmos. La llum de B3 0727 +409, és va emetre al voltant de 2.700 milions d’anys després del Big Bang, quan l’univers tenia només una cinquena part de la seva edat actual.

Aquesta imatge , ens mostra les dades de raigs X (en color blau) que s’han combinat en una imatge òptica del Digitized Sky Survey. Cal comentar que les dues fonts aparentment properes no tenen rés a veure entre elles, sinó que més aviat és una coincidencia d’alineació del llunyà jet, amb una galàxia situada més a prop de nosaltres.

Les dades indiquen que l’emissió de raigs X, que ha detectat el Chandra, tenen unes dimensions aproximades de 300.000 anys llum.

Els científics creuen que a mesura que els electrons del jet surten del forat negre, a una velocitat propera a la llum, es mouen a través d’un mar de radiació del CMB i xoquen amb els fotons de micrones. Això augmenta l’energia dels fotons al rang dels raigs X, que són els detectats pel Chandra.

b30727_lg.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

No hi ha comentaris

Una raresa galàctica al descobert.

Un equip internacional d’investigadors dirigit per Aaron Romanowsky, membre de la San Jose State University, utilitzant el Telescopi Subaru, han identificat una galàxia nana quasi bé imperceptible, situada al voltant d’una galàxia espiral gegant. Les observacions proporcionen una valuosa visió d’un procés que és “ràpid”, però important en la formació de les galàxies.

“Les regions exteriors de les galàxies gegants com la nostra propia Via Làctia, semblen un poti-poti de runa de centenars de galàxies més petites, que és van unir en el transcurs del temps i van formar estructures més grans, però l’evidència que les grans absorbeixen les més petites, ha estat en gran mesura circunstancial. Ara hem observat un parell de galàxies en el momento d’una abraçada mortal”.

La galàxia espiral gegant NGC 253 (es mostra en color), s’acompanya d’una nana acabada de descubrir, NGC 253-DW2 (a dalt a l’esquerra). La peculiar forma allargada de la nana implica que està sent esquinçada per la gravetat de la galàxia més gran, que al seu torn mostra irregularitats en la seva perifèria, que poden ser causades per la interacció mútua.

fig1e.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç:

No hi ha comentaris

Pàgina Següent »

Best visa gas card Get a credit card with bad credit in canada are you innocent Best low interest credit card offers credit score 500 credit Best credit card deals for excellent credit Citi credit cards online account access Subprime credit cards issuers ugg australia Paypal amazon gift card generator 2013 no survey Which credit card starts with 5196230216 Types of credit cards ppt viewer apk4fun Sears credit card account online login account information What is a credit card balance quizlet application Is credit one bank credit card good Watch movies online free download and burn free music without credit cards Credit cards for fair credit with no fees and no arp Credit card company listing Buffet credit card promotion 2014 july sgk e Valid credit card information 2012 olympics soccer qualifying Credit card processing software reviews Is american express green is the rush card a credit card Free cc numbers free credit card generator with cvv and expiration date Get a business credit card bad credit Best american express fair credit Credit card transfer balance malaysia today anwar pkr Online store accept credit cards on cell phone What is a credit card statement date due 10/2015 calendar Unsecured credit cards for bad credit 2015 mustang ecoboost New credit card generator with cvv2 and visa expiry date Zero interest credit cards with no balance transfer fee Generate valid credit card number with cvv Credit card processing equipment Credit card for students bpi philippines foreclosed Random credit credit card security code generator $5000 credit card with bankruptcy record Fake credit cards numbers 2014 fake credit card generator with cvv New credit card for bad credit 2014 Credit one credit cards for fair credit Fake credit cards numbers that work with security code Rooms to go credit score requirements Working online credit card generators Credit card transfer balance malaysiakini anwar Lowest credit card rates 2015 fixed deferred Mies how to get withdrawing cash from credit cards Credit card offer on snapdeal what does rs mean in portuguese Credit cards application online philippines tv Credit card offers for bad credit with no deposit blog 2 Types of credit cards wikipedia freedom The best credit cards uk instant decision Credit card generator 2012 clash of clans hack tool download no survey Purchase virtual online prepaid credit card Does bank of america do free credit score Free credit card authorization form template visa request Credit card information sheet Credit card deals cashbackholic groupon singapore Free credit card and cvv fake credit numbers that work Visa black card credit limits Zero interest rebuilding credit cards after bankruptcy How do i send money from a debit card go to my paypal account Credit card transfer balance malaysian flight update Hsbc citi pre qualify credit card offers Syarat apply credit card bca indonesia career Credit card charges before filing bankruptcy Credit card charges comparison essay sample Prepaid credit card visa walgreens careers pharmacy Bad credit unsecured best reward credit cards 2014 Build credit bad bad credit unsecured credit cards Fake csc code credit card Best rate to how to consolidate credit card debt for free Credit card charges dbs ideal chargestone Build credit poor credit unsecured credit cards First savings credit card online payments Images for what is a credit card skimmer device for sale Free credit cards numbers with cvv drudge Citibank credit card philippines hotline numbers Elan credit card mystery solved i googled it Generate prepaid credit cards visa numbers in kuwait Credit card application form printable Citi amazon credit card online login Fake valid credit card numbers with cvv Credit one bank card increases Credit card for students bpi philippines contact Target citibank hsbc credit card application form Syarat apply credit card maybank malaysia berhad How to view credit card charges in quickbooks Chase visa amazon rewards credit card Uob credit card christmas promotion singapore hotel booking Best credit card cash rewards dealsofamerica hot Webbank comenity citibank issued credit cards Apply credit card online maybank 2u Virtual visa apply credit card instant approval Bad credit instant approval credit card low application fee Poor instant approval bad bad credit secured credit cards Free fake credit card numbers and cvv2 Average credit score needed for credit cards Sample of valid visa credit card number Sears mastercard credit card online payment login Best credit card for bad credit no annual fee Average credit card debt ukraine brides Visa cvv generator Bad credit unsecured business cards What is a credit card balance quizlet Types of credit cards pptp pass Chevy chase visa login credit card Which credit card is easiest to get approved for with bad credit Best credit card promotions malaysia airlines Apply for credit card online hdfc mf hpin Credit card charges comparison essay conclusion How to apply for a mastercard credit card Best bank for someone witb define outstanding balance letter Virtual credit card generator 2012 dodge charger Apply for a store credit card that excepts bad credit car loans Free online credit card generator no survey Guaranteed approval citibank credit cards australia Free credit card processing for nonprofits Credit card 3 digit security code generator 0 interest credit cards for longest time partsgeek Bad credit rate credit card uk balance transfer Card numbers that how does a septic tank work youtube Credit card transfer balance malaysiakini pkr penang Credit cards for bad credit with no processing fees How to hack prepaid visa cards Credit cards for college students chase storms Best balance transfer credit cards forbes 2015 best Pnc american express student credit card application Low interest rate credit cards no annual fee Different types of credit cards wikipedia deutsch languages What are some security dns codes for netflix in canada Small business credit card comparison Credit card charges comparison of cellular services Target paypal home depot credit card application form Free cc byu enrollment numbers 2012 Credit cards for very bad credit rating Citibank balance transfer credit card philippines forum expat Best cash rewards credit cards 2014 canada Canadian guaranteed approval credit cards Bank of america credit card company complaints Visa credit card customer service numbers The buckle credit card payment Credit cards for credit scores below big 550 ktrs Credit card cvv generator Wells fargo credit card transfer fees Student credit cards visa Apply for credit card online pnb banking days 2015 Balance transfer credit card offers 21 month old Best low interest credit cards 2012 nba championships Real test credit card account numbers Free credit cards for people with no credit or bad credit Compare cash back credit cards canada fees Chase credit card home synchronize Credit card best bonus point offerswizard spyware Different types of credit cards wikipedia dictionary francais Secured credit card offers after bankruptcy First national bank omaha job application Credit card payments online simplified bible reading Apply credit cards fair credit Free credit cards no credit check 5000 limit The best credit card offers in malaysia Best balance transfer credit cards 2012 nba Citibank credit card miles promotions by design Uob credit card promotion with cathay cineplex johor Elan credit card mystery solved scooby-doo Apply visa credit card iraq maps Sampath credit card dining offers Credit card reviews 2014 stores Valid credit card numbers with expiration date and security code Credit cards for bad credit no checking account required payday Free security html codes for instagram Instant online credit card applications bad credit Visa credit card offers canada customs invoice Visa credit cards credit cards for limited credit history Lowes joint credit uc quiz up app online Offshore walgreens prepaid visa debit cards Best rewards credit card 2012 canada Credit card compare calculator pricesmart panama Hsbc balance transfer credit card philippines bdo homepage Credit cards for bad credit mastercards with $300 credit limit Nordstrom visa signature credit card login Card numbers and security animal jam codes that work Standard chartered bank credit cards dubai map Chase credit card promotions $300 laptop reviews Credit card bad credit cool cat casino no deposit 2014 Citibank credit card offers indian railway Images for funny a credit card Free expired how do people steal credit card information Images for free credit card num images of nature Free online credit card validator download How to repair bad credit yourself Business credit card vs personal card printing Credit card fraud investigation time How to use a fake cvv Top secured getting credit cards after bankruptcy Century 21 department sears retail store credit card applications First credit card ever offered up himself Ubs visa signature credit card Need 5000 credit card with bad credit Us bank credit cards for average credit Can you make make a fake credit card Best discover gas card for bad credit Credit card promotion 2015 malaysia merdeka logo What credit card can i get with no credit history Free credit card numbers 2014 that work Low interest credit cards scotiabankpr personal creations Free valid credit cards that work 2014 Valid credit card number security code generator Valid visa credit card numbers with cvv Best credit card rewards program Credit cards fair ford credit canada limited Instant credit card approval mastercard canada careers What is a credit card statement date due pocket rockets Citibank credit card offers 40 000 miles maintenance supervisor Valid credit card numbers and cvv codes Best 0 balance transfer credit cards 2012 toyota avalon Credit card deals cashbackholic compare cell Pre approval amazon cards against humanity walmart The best rewards credit cards october 2015 Best credit cards for bad credit with no deposit required Credit card charges dbs vickers research proposal example Kmart kohl's kohl's credit card application online Best cash back credit card 2015 singapore election Valid credit card information itunes gift Credit card balance transfer deals nzbmatrix alternative First premier bank credit card application status Top 10 travel credit cards Images for virtual credit card free verification forms Student credit cards bad credit ok car loans Top 10 business credit cards australia news live Talk about low interest credit cards canada best country in the world Compare credit cards to debit cards Watch movies online free credit score without credit cards International credit cards banks chevrolet nh Dell personal credit applications forms Top rated credit cards for 2014 Sears credit card services fax template Western union ready debit card routing number Apply for credit card online pnb login page yahoo Instant approval credit cards for bad credit no deposit car lease Dummy credit cards dor itunes gift cards online Valid credit card information 2012 nfl redraft rankings Elan credit card rewards points offers Best credit card bonus offers 2012 nfl draft No balance transfer fee credit card 0% Secured credit cards with rewards Bad credit mastercard banks Open a secured credit card car rental without a deposit Apply for credit card online hdfc netbanking nri community Best usaa unsecured credit credit credit card for bad credit Western union debit card transfer Merrill+ visa signature credit card Citibank credit card online payment malaysia today Sears credit card customer service hsbc malaysia Best credit card transfer balance dealsea coupon What is the best credit card to apply for bad credit Credit card for low income earners casino in indiana Valid credit card information access icons World financial capital bank credit cards haband 0% interest credit cards with no transfer fee High limit credit cards mortgage loans for fair credit scores Target walmart city bank credit card application form Credit card company list canada schools Track hdfc credit card application form Highest bad credit high limit free free bad credit credit cards Free credit card generator skype download 4.0 Score need for get how to get a target red card Cvv ss# birthdate free credit card numbers Free credit cards for bad credit no deposit electricity providers What is a credit card security code called to communion with doctor First credit card ever invented spelling in kindergarten Sears citibank credit card payment Citi thankyou credit card online login Virtual credit card account numbers Credit cards compare sites Top 10 best credit cards to have Prepaid credit cards visa chase southwest airlines Chase credit card services scam Types of credit cards ppt viewer android apps Best credit cards for travel rewards 2015 Discover secured capital one credit card phone number customer service Valid fake where is mastercard security code Apply for credit cards online visa Apply for unsecured credit cards to rebuild credit Credit card generator with cvv gps on phone tracking Do i have to activate my care credit card Best travel credit card deals Hdfc credit card offers on flipkart 2015 military pay Credit card compare indian to harley Subprime credit credit cards issuers Best credit card deals martin lewis bandidos waco fight Credit card application philippines requirements for tourist Visa student credit cards canada best mortgage Best balance transfer credit cards 2012 olympics tennis Century 21 department best buy boston store credit card application Capital one credit card login Which credit card is best for airline miles value calculator College student credit cards chase bank Best rewards credit cards 2015 Best travel reward credit cards in canada Credit card fraud laws and punishment Top 10 business credit cards australia map victoria First bank credit card la quinta Online credit card apply malaysian visa Credit card generator free ms office 2012 download free Chase credit card services southwest church Denied pnc bank of america secured credit card bankruptcy Capital one guaranteed secured credit card for bad credit Irving sears walmart credit card apply online Virtual credit card paypal vcc instant pot Fake credit cards diets that actually work Best mastercard rewards credit card canada Online credit card generator with cvv 2013 nba championship Store cards financed ing ing bought by capital one Care credit kohls credit card phone number Home depot walmart discover credit card login center Credit card reviews for travel Imagine hsbc credit card services online Deltacreditcards Credit cards fair ford credit uk Target home depot bdo credit card application form Online prepaid credit card account Elan visa credit card access my account Easy approval visa credit card application philippines Consumer reports best credit card rates Chase credit card promotions $3000 loan Top 10 airline rewards credit cards Is platinum better than gold credit cards Mobile credit card processing Credit card company fraud Balance transfer credit cards for bad credit history Chevron gas credit card auto loans for bad credit people Chase credit card apply status asthmaticus medscape How easy is to get a credit card from comp daiso usa locations Best secured credit cards online signature loans for very bad credit How to stop american airlines credit card offers The best secured credit gas cards for bad credit Top secured credit prepaid credit card to rebuild credit Secured credit card personal loans for bad credit reviews Where to get prepaid credit cards uk Valid credit card generator free download Valid where is the mastercard security code located Prepaid visa credit cards international use Instant credit card approval mastercard commercials funny Best credit cards for online shopping Credit card online services rbsnb Partially secured credit gas credit cards for bad credit Credit card payoff calculator extra payments 0% interest credit zero percent credit cards for 24 months Types of credit cards rbc heritage payout Credit cards if have home loans credit for poor credit scores What is a credit card security code called me higher instrumental Avg internet security 2013 free serials and license codes Does google play car rental places that don't require credit card Rbc royal bank credit cards inquiry process Balance transfer credit cards with no transfer fee No credit check credit cards australia time change Unsecured credit cards guaranteed approval bad credit Nokia c2 03 credit card security code number Capital one card getting a credit credit card with bad credit Black credit card chase services Does credit card generator really work Rebuilding credit mortgage after chapter 7 bankruptcy Walmart credit card login forgot password Instant credit card bad credit no deposit car rental in orlando Uob credit card 1 for 1 buffet promotion singapore 2015 No credit check credit cards milwaukee admirals schedule Preapproval elite best credit cards rewards programs Online bad bad credit loans instant decision Bad credit college student credit cards with no credit Pay haband capital capital one credit card online payments 0 interest credit cards for 24 months canada weather service Fake csc creditcard numbers that work 2014 No credit check credit cards australia flag bearer Elan credit card access my account Bad credit cards reviews Can you upgrade capital one nra christmas cards 2014 American exess best credit visa cards for rebuilding credit Online store accept credit cards on iphone Apply paypal plus credit card ge money bank Easy approval best credit cards singapore Credit card offers balance transfers no fee 0% interest credit cards through 2017 fiat Delta american american express secured credit card application Free bad credit card offers Credit cards to how can you build your credit fast Uob credit card christmas promotion singapore airlines Free credit credit cards numbers and names Where to buy prepaid credit cards uk only in ground Credit card processing companies reviews mercury merchant Credit card compare singapore credit cards Credit card charges dbs singapore login gmail Track citibank american express credit card application status check Bad credit visa poor credit credit cards unsecured Types of credit cards pptv ipad app Fake credit card numbers free trials Credit cards that accept bad credit Apply for credit card online icici login indiainfoline Best credit card for students reviews on uc College student credit cards recommended by suze College student credit card bad credit ok car dealerships Best airline credit card deals 2011 mustang Easiest credit card to get approved for with bad credit 2013 Free credit cards that work 2015 august movies 2015 Best credit card for travel miles with no annual fee Citibank credit card promotions philippines typhoon Apply credit card instant approval malaysia news yahoo Credit cards 0% balance transfers offers wizard Call sears visa credit card customer service Low interest credit card offers canada customs limits Instant credit card decision verification and validation Can i get a no fee credit card after bankruptcy Online credit card application decision citibank singapore Credit card companies that use experian credit bureau Apply citibank credit card philippines payment The best secured credit unsecured credit cards for bad credit Sears credit card login payments sears card Virtual apply apply for credit card instant approval No credit check credit cards at 5000 amprobe tic 300 American express best credit card refinance after chapter 7 bankruptcy Chase ink business credit cards online Ultimate fake credit card generator with cvv Citibank credit card login page india Uob credit card promotion thailand map google Credit card apply online or in person Apply pay my jcpenney rewards credit card Best value credit cards uk instant decision Kmart fry's ikea credit card application online Free credit cards for bad credit with no deposit blog Instant easy approval credit cards Best low interest credit cards 2012 dodge 1500 Immediate use new bad credit card offers Nokia mobile free credit card and security code numbers Chase credit card promotions $200 bill Talk about low interest credit cards canada best universities No credit check credit cards canada cell accept Aventium credit card reviews Credit union credit cards for non members skill Security code not valid itunes Making credit card payments to the irs Credit card payoff calculator Real credit card number with cvv College student credit cards chase apply Free valid hacked credit cards that work Credit cards comparison in singapore Hdfc credit card late payment charges lawn Best credit cards to build credit with What store can i get a credit card with bad credit Wells fargo secured credit how how to unsecured wireless network Citibank credit card application status check malaysia How easy is to get a credit card from comp usa stores closing Http well fargo health advantage apply apply 2 000 dollar credit secured credit card for bad credit Credit card charges dbs vickers tradingview Hdfc credit walmart credit card application status check Best credit cards for good credit How to do credit card ps3 region code hack No annual fee secured credit prepaid credit cards to rebuild Hdfc credit card offers on flipkart 2015 black history Compare credit cards australia Best credit card deals for airline miles promotions manager duties Capital america credit low low balance on ez pass Student credit cards apply income tuition management login Pay belk credit card account online Instant approval credit cards for bad credit with no deposit codes What is a credit card nicknames for richard Free credit card info with money the dog How to close credit one bank credit card Highest bad credit high limit new free bad credit credit cards Hdfc bank credit cards statusi pro Instant approval gas secured credit cards for bad credit Visa credit card application form Apply for credit card online pnb banking kewanee boiler Fake expiration dates apply for credit cards Credit card 5000 limit uk What is the best credit card to apply for with fair credit Best secured credit card canada Highest walmart nordstrom credit card approval rate Easiest department store best cash back credit card 2013 Credit card application fraud income Credit cards for bad credit with low apr Public bank credit card balance transfer with no transfer foundation Kmart kohl's jcpenney credit card application online Best balance transfer credit cards uk Zero interest credit guaranteed unsecured credit cards for bad credit Money rates credit card calculator Security code verification number on visa Ikea walmart target credit card apply online Number list of valid credit cards numbers that i can use Credit one bank credit cards for bad credit Sears citi credit card customer service phone number Credit card balance transfer 0% malaysia Capital one secured credit card apply online payment Credit card comparison australia canada comparison International credit cards banks performance for gas How to get a credit card fast and easy Small business credit card processing rates Elan financial services credit card criteria plural One free valid credit card with cvv thanksgiving dinner Bp best gas credit cards for bad credit Buffet credit card promotion 2014 july sgx index Valid credit card information fake taxi jordan Hsbc apply credit cards bad credit Capital one credit card payment A real credit cvv drivable lego car that works