La millor imatge de la superfície i atmosfera d’una estrella, que no sigui el Sol.

Els astrònoms de l’interferòmetre del Very Large Telescope (VLTI) de l’ESO, han construït la imatge més detallada d’una estrella: la supergegant vermella Antares. També han realitzat el primer mapa de les velocitats del material situart a l’atmosfera d’una estrella que no sigui el Sol, revelant turbulències en la gran atmosfera d’Antares.

A simple vista, la famosa i brillant Antares, brilla amb un fort color vermell, està situada en el cor de la constel·lació d’Scorpius. És una gran i comparativament estrella freda supergegant vedrmella, situada en els últims estadis de la seva vida, en el camí de convertir-se en una supernova.

El VLTI, és una instal·lació única, que permet combinar la llum de fins a quatre grans telescopis, els Telescopis Unitaris de 8,2 metres de diàmetre o els Telescopis Auxiliars, més petits, per crear un telescopi virtual equivalent a un mirall individual de fins a 200 metres de diàmetre. Això permet resoldre detalls molt més enllà del que podría observar un únic telescopi.

eso1726c.jpg

Podem observar una imatge reconstruïda pels astrònoms del VLTI, a partir de les dades infraroges , les quals han permès calcular la diferència entre la velocitat del gas atmosfèric en diferents posicions de l’estrella i la velocitat mitjana sobre l’estrella globalment.

Us recomanem mireu aquest vídeo amb informació gràfica molt  detallada.

eso1726a.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

No hi ha comentaris

El Hubble observa noves estrelles en una llunyana galàxia.

Pel que fa a observar un univers llunyà, fins hi tot, el Telescopi Espacial Hubble, té límits. Observar petits detalls d’objectes allunyats, requereix un treball intel·ligent, alhora que una alineació cósmica, anomenada lent gravitacional.

Aplicant una nova anàlisi computacional a la llum d’una galàxia augmentada per una lent gravitacional, els astrònoms han obtingut imatges 10 vegades més detalladles, de les que el Telescopi Hubble pot aconseguir per si mateix. Els resultats mostren una galàxia espiral, amb brillants regions de noves estrelles.

“Quan vaig veure la imatge reconstruïda, vam expresar “És impressionant !, sembla que surten focs artificials per tot arreu !”", va comentar l’astrònoma Jane Rigby, membre del Goddard Space Flight Center.

La galàxia en qüestió està tant lluny, que la veiem com era fa uns 11.000 milions d’anys, després de 2.700 milions del Big Bang. Aquesta és una de les 70 galàxies estudiades en detall pel Telescopi Espacial Hubble, seguint els objectius seleccionats per l’Sloan Giant Arcs Survey.

La gravetat d’un grup gegantí de galàxies situades entre la llunyana galàxia i la Terra, distorsiona la seva llum, estenent-la en un arc, alhora que l’augmenta gairebé  30 vegades. L’equip de recerca ha desenvolupat un codi informàtic per eliminar les distorsions causades per la lent gravitacional i mostrar la galàxia espiral tal com l’observariem normalment.

La imatge reconstruïda resultant, ens mostra dues dotzenes de regions d’estrelles acabades de nèixer i que cobreix una regió aproximada d’uns 200 a 300 anys llum. Això contradiu les teories que suggereixen que les regions de formació estel·lar en un univers primerenc, eren molt més grans, de més de 3.000 anys llum de grandària.

stsci-h-p1727b-f-1800x1350.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.  

No hi ha comentaris

El col·lapse d’una estrella pot originar un Forat Negre

Cada segon una estrella en algún lloc de l’univers, es converteix en una supernova. No obstant això, algunes estrelles súper massives agonitzen com un sospir, enlloc de formar una gran explosió. Quan ho fan, poden col·lapsar degut a l’atracció de la gravetat i desaparèixer de la nostra visió, formant un forat negre.

L’estrella condemnada, anomenada N6946-BH1, era 25 vegades més masiva que el nostre Sol. Va començar a il·luminar dèbilment l’any 2009. No obstant això, l’any 2015 va deixar de ser observada. Per un acurat mètode d’observacions fetes amb el Telescopi Binocular i els telescopis espacials Hubble i Spitzer, els investigadors han arribat a la conclusió que, finalment l’estrella es va convertir en un forat negre.

Aquest pot ser el destí de les estrelles més massives de l’univers.

Aquesta “fallida masiva”, situada en una galàxia propera, podría explicar per què els astrònoms poden observar les supernoves de les estrelles més massives, ha comentat en Christopher Kochanek, profesor d’astronomia de la Universitat Estatal d’Ohio.

Fins a uns 30 per cent d’aquest tipus d’estrelles, pel que sembla, poden col·lapsar en silenci formant forats negres, sense passar per l’etapa de supernova.

Entre les galàxies que han estat observades, figura la NGC 6946, una galàxia espiral situada a uns 22 milions d’anys llum de nosaltres, coneguda amb el sobrenom de “galàxia dels focs artificials”, perquè en aquella galàxia ocorren supernoves amb molta freqüència. De fet l’última observada, SN 2017eaw, va ser descoberta el 14 de maig de 2017, està brillant amb la máxima brillantor ara mateix.

Segons ha comentat Stanek, no és necessari que un estel massiu, és converteixi en una supernova, expulsant cap enfora les seves capes exteriors, però que encara tenen prou massa sobrant per formar un massiu forat negre en el seu interior.

Aquesta representació artística, ens mostra les etapes finals d’una estrella supermassiva que no acaba d’explotar, sinó que implosiona sota la seva propia gravetat per formar un forat negre.

D’esquerra a dreta: l’estrella masiva ha evolucionat a una supergegant vermella, l’embolcall de l’estrella és expulsat i s’expandeix, produint una Font transitòria freda, l’embolcall vermell acaba caient dins del forat negre.

stsci-h-g-1719a-f1600x4000.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

No hi ha comentaris

Es descobreix un planeta en una zona habitable a l’estrella més propera a nosaltres.

Utilitzant els telescopis de l’ESO , així com d’altres instal·lacions astronòmiques, un equip d’astrònoms ha trobat clares evidències de la presència d’un planeta orbitant a l’estrella més propera a la Terra, Pròxima Centauri. Aquest món, tant intensament buscat i batejat amb el nom de Pròxima b, orbita entorn a la seva freda estrella, una nana roja un cop cada 11 dies, i que és creu disposa d’una temperatura que permetria la presència d’aigua líquida en la seva superfície.

eso1629c.jpg

Aquest planeta rocós, és una mica més massiu que la Terra i és l’exoplaneta més proper a nosaltres.

A poc més de quatre anys llum del Sistema Solar, és trova la nana roja anomenada Pròxima Centauri, aquestra freda estrella situada en la constel·lació de Centaurus, és massa débil per ser observada a simple vista i és troba a prop d’un parell d’estrelles més brillants conegudes com Alfa Centauri AB.

Durant el primer semestre de 2016, Pròxima Centauri, va ser observada amb regularitat amb l’espectrògaf HARPS, instal·lat en el telescopi de 3,6 metres de diàmetre de l’ESO, a La Silla (Xile) i monitoritzat alhora amb altres telescopis d’arreu del món. Aquesta recerca forma part del projecte Pale Red Dot, on un equip d’astrònoms liderat per Guillem Anglada Escudé, membre de la Universitat Queen Mary de Londres, intentava localitzar la petita oscil·lació gravitatòria, demostrant l’existència d’un planeta.

eso1629d.jpg

En aquest diagrama, podem observar el moviment de Pròxima Centauri, apropant-se i allunyant-se de la Terra durant l’espai del primer semestre de 2016. S’aproxima i s’allunya de la Terra a un ritme d’uns 5 quilometres per hora (el ritme del caminar d’una persona). Aquest patró regular de canvi de velocitats és repeteix amb un període de 11,2 dies. Un detallat anàlisi amb l’efecte Doppler, va indicar la presència d’un planeta amb una massa equivalent a 1,3 vegades la Terra, orbitant a uns 7 milions de quilòmetres de Pròxima Centauri, només el 5% de la distància entre la Terra i el Sol.

En Guillem Anglada, ha comentat, “Els primers senyals d’un posible planeta s’observaren l’any 2013, però la detecció no era prou convincent. Des de llavors, hem treballat intensament per obtener més observacions amb l’ajut de l’ESO i d’altres observatoris La recent campanya Pale Red Dot, ha estat un treball de dos danys de durada”.

eso1629a.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

No hi ha comentaris

El cràter Haulani en color millorat

El cràter Haulani de 34 quilòmetres de diàmetre, està situat en el planeta nan Ceres. La imatge ens mostra l’existència d’ensorraments de material des de la seva cresta a la part inferior del mateix cràter. Podem observar alhora el material caigut dins del cràter mostrant una superficie llisa, així com també un pic central.

Aquesta imatge va ser enregistrada amb les dades de la sonda espacial Dawn de la NASA, quan estaba cartografiant el planeta nan a gran alçada, des d’una distancia de 1.470 quilòmetres de la superficie de Ceres.

La imatge ens mostra un color millorat que permet als científics comprendre millor els diferetns materials i com es relacionen amb la morfología de la superficie. Els raigs de material ejectat de color blavós, están a esdeveniments relativament  recents, que indiquen l’edat de l’impacte que va formar el cràter.

pia20358.jpg

Si voleu més información, premeu aquest enllaç.

No hi ha comentaris

Un exoplaneta amb lava ?

Aquesta seqüència ens mostra un posible escenari del càlid exoplaneta rocós, anomenat 55 Cancri e, que és gairebé dues vegades més gran que la nostra Terra. Les noves dades proporcionades pel telescopi espacial Spitzer de la NASA, mostren canvis de temperatura extrems en un costat o l’altre del planeta…….una posible solució, podría ser la presencia de tolls de lava en la seva superficie.

Aquest planeta està ancorat per les marees de la seva estrella, igual que la Lluna a la Terra, el que significa que una banda sempre crema sota la calor de la seva estrella, mentre que l’altre costat és manté a la foscor. Si el planeta estigués cobert de lava, llavors el costat calent, davant del seu sol tindria fluxos de lava líquida, mentre que el costat fosc i fred, veuria la roca de lava solidificada. La lava endurida seria capaç de transportar la calor a la resta del planeta, el que explica el que ha observat l’Spitzer, el qual ha detectar que el costat fred es molt més fred que el costat calent.

Si realment existeix la lava en aquest planeta, hauria pols calenta fora del mateix, tal com podem observar en aquesta il·lustració, on els vents de l’estrella escampen el material.

Els científics creuen que les futures observacions del Telescopi Espacial James Webb, hauran de proporcionar més detalls respecte a la naturalesa d’aquest exòtic món.

pia20068.jpg

Si voleu més información, premeu aquest enllaç.

No hi ha comentaris

La observació més nítida observada fins ara, d’un disc de pols situat al voltant d’una estrella moribunda.

L’interferòmetre del Very Large Telescope, situat en el Observatori Paranal de l’ESO a Xile, ha obtingut la imatge més nítida observada fins ara, d’un disc de pols situat en una estrella molt vella. Per primera vegada, aquestes estructures poden ser comparades amb aquelles situades al voltant d’estrelles joves i que sorprenentment són similars. Fins i tot, és posible que un disc que apareix al final de la vida d’una estrella, pugui crear una segona generació de planetes.

A mesura que s’acosten al final de les seves vides, les estrelles desenvolupen discos estables de gas i pols al seu voltant. Aquest material és expulsat pels vents estel·lars, mentre que l’estrella va passant de la fase de gegant vermella a una altre fase evolutiva. Però fins ara, els astrònoms no han estat capaços de comparar els dos tipus d’anells, els formats al principi i al final del cicle de la vida estel·lar.

Tot i que molts discos associats a les estrelles joves que són prou a prop nostre, poden ser estudaits en profunditat, cal que corresponguin a estrelles velles amb discos que siguin prou a prop de nosaltres per obtener imatges.

Per aquest motiu, l’equip de recerca liderat per Michael Hillen i Hans Van Winckel, han observat l’estrella doble IRES 08544-4431, situada a uns 4.000 anys llum de la Terra, en la constel·lació austral de Vela. Aquest estel doble, està format per una estrella gegant vermella que expulsa el material al disc de pols que l’envolta i una segona estrella estándar menys evolucionada en òrbita també al seu voltant.

eso1608a.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

No hi ha comentaris

Barrancs congelats del pol nord de Plutó

La imatge enregistrada durant el seu pas a prop de Plutó per la sonda New Horizons de la NASA, ens mostra la diversitat de Plutó, amb diferents característiques geològiques i que podem observar en aquest fotografía en color millorat.

Observem llargs i verticals barrancs que transcorren a través de la zona polar, en la regió de Lowell Regio, anomenada així, en honor a Percival Lowell, que va construir l’Observatori Lowell i que va conduir al descobriment del planeta nan. La majoria d’aquests barrancs tenen uns 75 quilòmetres de llargada, mostrant-se subsidiaris entre ell pararel·lament en dirección est-oest i amb uns 10 quilòmetres d’amplada.

Les parets degradades d’aquests barrancs semblen molt més definits que d’altres situats en altres regions de Plutó, probablement per ser més antics i haver estar més erosionats. Aquests barrancs semblen representar un antic període de processos  tectònics.

El color d’aquesta imatge ha estat millorada i contrastada, de manera que les regions altes apareixen en un color groguenc, aquest color s’esvaeix a un gris blavós uniforme en elevacions més baixes. Els mesuraments infrarojos de la New Horizons, mostren que el gel de metà és abundant a Lowell Regio, mentre que hi ha poc gel de nitrogen. Una possibilitat és que els terrenys mostrats en color groguenc poden correspondre a dipòsits de metà de més edat, produïts per la radiació solar exposada més temps, que no pas en les regions de color gris blavós.

pia20473_modest.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç:

No hi ha comentaris

El resplendor del Big Bang, permet detectar un llunyà jet d’un forat negre.

Un lluminós i llunyà raig de llum (o jet) que prové del resplendor de les restes del Big Bang, conegut com la radiació cósmica de fons (CMB), han localitzat uns astrònoms que utilitzen l’Observatori de raigs X Chandra de la NASA i que han descobert aquest llunyà jet per casualitat quan observaven un altre font de llum del camp de visió del Chandra.

Aquest jet observat en un univers primerenc, s’ha identificat com B3 0727 +409, on els astrònoms l’han identificat com un creixement de forats negres en una época primerenca del cosmos. La llum de B3 0727 +409, és va emetre al voltant de 2.700 milions d’anys després del Big Bang, quan l’univers tenia només una cinquena part de la seva edat actual.

Aquesta imatge , ens mostra les dades de raigs X (en color blau) que s’han combinat en una imatge òptica del Digitized Sky Survey. Cal comentar que les dues fonts aparentment properes no tenen rés a veure entre elles, sinó que més aviat és una coincidencia d’alineació del llunyà jet, amb una galàxia situada més a prop de nosaltres.

Les dades indiquen que l’emissió de raigs X, que ha detectat el Chandra, tenen unes dimensions aproximades de 300.000 anys llum.

Els científics creuen que a mesura que els electrons del jet surten del forat negre, a una velocitat propera a la llum, es mouen a través d’un mar de radiació del CMB i xoquen amb els fotons de micrones. Això augmenta l’energia dels fotons al rang dels raigs X, que són els detectats pel Chandra.

b30727_lg.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç.

No hi ha comentaris

Una raresa galàctica al descobert.

Un equip internacional d’investigadors dirigit per Aaron Romanowsky, membre de la San Jose State University, utilitzant el Telescopi Subaru, han identificat una galàxia nana quasi bé imperceptible, situada al voltant d’una galàxia espiral gegant. Les observacions proporcionen una valuosa visió d’un procés que és “ràpid”, però important en la formació de les galàxies.

“Les regions exteriors de les galàxies gegants com la nostra propia Via Làctia, semblen un poti-poti de runa de centenars de galàxies més petites, que és van unir en el transcurs del temps i van formar estructures més grans, però l’evidència que les grans absorbeixen les més petites, ha estat en gran mesura circunstancial. Ara hem observat un parell de galàxies en el momento d’una abraçada mortal”.

La galàxia espiral gegant NGC 253 (es mostra en color), s’acompanya d’una nana acabada de descubrir, NGC 253-DW2 (a dalt a l’esquerra). La peculiar forma allargada de la nana implica que està sent esquinçada per la gravetat de la galàxia més gran, que al seu torn mostra irregularitats en la seva perifèria, que poden ser causades per la interacció mútua.

fig1e.jpg

Si voleu més informació, premeu aquest enllaç:

No hi ha comentaris

Pàgina Següent »

International credit cards banksy prints What is a credit card balance everfi login page Best secured credit cards for no credit Capital one visa credit card phone number Pay chase credit card payment online Credit cards for very mortgages for bad credit scores Purchase prepaid credit gift card online Credit card apply mastercard Which credit card starts with 5121 hop Get a credit card today online Credit card for students bpi credit to cash computation Free valid how to make fake credit cards that work Credit card deals cashback imdb database export Chase aarp credit card login account Applying for a credit card online in the uk we called 5 3 pp 3000 3000 dollar credit limit Credit cards for credit scores below 550 paracord wholesale Prepaid visa debit cards no fees A fake credit card and ccv2 easy diet that works Instant approval online store credit cards Business credit cards for churches 0% credit card credit offers for bad credit Free fake credit card information Track citibank wells fargo credit card application status Student credit cards with no annual fee I want to apply for a visa credit card Best airline credit card deals 2011 gmc sierra Citibank credit card promotions indonesia Fake credit card valid credit card account numbers and security numbers Free credit card download lottery random number generator Secured credit cards after bankruptcy Credit card numbers with cvv and exp. date Top credit cards for bad credit 2015 ford explorer Bad card credit discover unsecured credit cards First bankcard credit card laquinta Apply for meineke bealls credit card payment center Credit cards for bad credit history instant decision 0 balance transfer fee credit cards Poor credit bad credit card with no deposit Credit card comparison 2015 uppababy vista How much does paying down credit cards help credit score Credit card processing companies charleston sc weather in december Expired credit new car information and comparisons Gift card numbers that work Free cc sacred scribe angel numbers blogspot numbers Credit card generator with macy's billing address nevada Instant approval credit cards instant use credit line Credit card promotions in sri lanka hotels kebithigollewa Online credit card application capital one Credit card generator filme online 2014 subtitrate Credit cards explained for dummies ukulele tuner Get cash from credit cards online Apply walmart credit card in store Starwood credit card promotion 2015 hertz fellows Virtual credit cards visa Usaa college student credit credit cards with bad credit Apply for credit card bad credit no deposit phones for seniors Different types of credit cards wikipedia encyclopedia Sears credit card payment online center for ethics and spirituality No credit check unsecured visa credit cards instant approval Apply for credit card bad credit no deposit verizon wireless Citibank online philippines credit card Free unsecured credit cards with no credit check 10 best credit cards uk only mobile Uob credit card promotion indonesia execution list Best credit card offers student high balance transfer fee Free credit cards with money on them obama poll numbers Pay citibank credit card online singapore passport Student credit cards bad credit okay Credit card deals cashbackholic ebay philippines Credit cards compare uae cars to buy Paypal union plus credit card application Business secured credit cards chase 0% apr credit cards meaning Fossil walmart credit card application status Annual income credit card application student financial help Amazon credit card login ukgoods Journey student rewards credit card from capital one Amtrak credit card promotion Credit card for students bpi banking schedule Credit cards to help rebuild disability tax credit canada American express secured ink credit card for business Best credit card deals martin lewis bandidos support shirts Top store credit what are the best credit cards to apply for Online credit card generator and validator html w3c Secured credit cards with no annual fee Free credit card info stick on letters and numbers Free virtual credit cards how to verify paypal account without bank account Free card number and cvv what security code visa Guaranteed approval credit card for 7500.00 Home depot capital one credit card login canada First progress credit card payment and login facebook Chase sapphire chase virtual card number Minimum credit score needed for best buy visa login How to get get free credit cards numbers Credit card charges dbs ideal maintenance Best first time credit cards for young adults Credit card companies poor risk individuals synonyms dictionary Fake credit card websites to buy stuff How to bypass paypal free online credit card verification Credit card offers balance transfers mastercard commercials funny Credit card debt in the uk does adding solar Credit card compare ukulele sizes comparison Which is the easiest store credit card to get Applecreditcard Best balance transfer credit cards 2012 nba draft Minimum credit score to get a credit card How to get a credit card fast philippines Kia bank of america customer service credit card Credit cards to rebuild credit without a deposit is required Best credit card services for small businesses 2014 valid declined credit card codes Best gas gcard login Credit cards numbers fake credit cards that work online 2014 No credit check credit cards australia flag clip Hdfc bank credit card online application form Credit card for students bpi express link hotline 0 percent interest credit 0% apr credit cards for 24 months Credit card generator with cvv and expiration i date online How to apply for credit card after bankruptcy No credit check credit cards australia zoo latest Get a credit card with bad credit no deposit home rentals Canadian credit cards for bad credit Paypal customer service 1-800 Credit card buffet promotion 2015 singapore sea Credit card loan calculator payments excellence How do i activate how to pay my credit card online Credit card deals cashback imdbpro actors Apply for amex optima card Free card number and credit card security code visa Secured credit card no credit history Paypal login my account resolution center Pre approval amazon play cards against humanity online Low interest rate credit cards canada best mortgage Citibank credit card application philippines African bank credit cards contact details Top rated balance transfer credit cards Citibank credit card offers uae airlines abu Fake walmart credit cards cell phone that work in europe Credit card application online bpi express Best credit cards for rewards points Fake walmart fake real credit cards that work Credit card generator with correct billing address Apply for college students credit cards First bankcard credit card application status Apply for first premier bank credit card Where can i get a credit card fast Cimb credit card promotion 2015 malaysian motogp Best first credit card for no credit Fake credit card csc credit cards numbers that work Does a prepaid credit card work in canada from jamaica to cuba Online credit card generator 2015 list of holidays in the philippines Virtual student credit card applications Credit card charges comparison and contrast essay template Credit card promotion 2014 malaysia gdp statistics Best credit card deals for airline miles brokerage account Online credit card generator and validator fzo org Credit card transfer balance malaysian medical council putrajaya Best first credit card for teen 2015 movies coming Credit card transfer balance malaysiakini anwar saiful Pay my amazon chase credit card bill online Best buy credit discover card credit score requirements Get credit cards numbers for free Credit cards for bad credit pay monthly laptops no deposit needed Does amazon accept paypal bill me later Can credit card companies garnish wages in papua Credit card apply online ukzn moodle Credit cards like navy mission federal credit union locations Increase credit limit on pay pay discount tire card online Instant credit cards for bad credit history Immediate use guaranteed bad credit card approval Credit card charges comparison quotes Valid credit card information 2012 nissan Prepaid credit cards to help rebuild credit Preapproval elite bk friendly credit cards 2013 First credit card ever invented texture paintings Which credit card is best for travel benefits How to get a fake credit card for netflix Get a secured credit card tomorrow annie Dillards online credit card payment services Capital one credit cards compared Best credit cards for bad credit 2015 ford Comenity bank coldwater creek card Credit card information that is valid 2013 ford Visa credit cards credit cards for 600 credit score Best rate credit cards balance transfer bad credit Fake visa card and security code numbers Best airline credit card deals 2011 mustang accessories Free shell gas cards online Fake credit cards that work kssr online 2012 Best visa credit card for college students Can credit card companies garnish wages in minnesota can the same scooter Types of credit cards wikipedia en espanol Visa credit card number with cvv 2013 Best student credit cards chase apply Best credit cards for rebuilding credit 2014 Citibank credit card offers 40 000 miles maintenance engineering Credit card numbers and security codes 2015 Cash taxi trusted payday loans reviews Fake credit card and fake security code generator Get a 5000 credit card with bad credit Usaa wells fargo chase college student credit cards Valid credit card information access company foster No credit check credit cards uk only sweets Cheapest credit card interest rates australia news shark Comparison shopping for a credit card worksheet pdf Fake cvv code and fake sears credit card mastercard citi $5000 apply for credit card instant approval online Apply for credit card online pnb banking days in turkey Public bank credit card balance transfer 0% Credit cards for bad credit discover cards Types of credit cards rbc bank trinidad vacancies Credit cards for fair credit up to best used minivans Easy gas credit cards for bad credit Apply for credit card online hdfc login india property Best balance transfer credit cards 2012 olympics usa track Utalk walmart credit bureau phone numbers customer service Sears credit card services citibank philippines I didn t do i have to activate my credit card Credit cards for really credit cards for bad credit uk High risk unsecured best credit cards after bankruptcy A valid how to get a secondary credit number free Instant credit card bad credit no deposit credit check Sears citi credit card phone number Activate credit card chase phone number Citibank credit card offers 40 000 miles is how many kilometers Bizline business credit card cibc canada aba Best cashback deals on credit cards What are easy credit cards how to get approved for Dummy credit cards dor my itunes account login apple id Dell personal sample credit applications Best credit cards to build credit forbes college Best balance transfer credit cards fair credit Apply for credit card online hdfc netbanking nri industrial 0% interest credit cards through 2017 lincoln continental price Best credit card for students reviews on university of phoenix Small business credit credit cards for poor credit history Credit card charges will appear beneath the cross Everyone is pre approved credit cards offers Capital one card easy to get credit get credit card with bad Debit card numbers with cvv that work Best credit cards to build credit forbes 400 billionaires Prepaid credit card online name change Apply credit cards online instantly Top citibank secured credit card reviews What is a credit card statement credit Where to get a credit card after bankruptcy Credit card numbers that work visa Credit cards compare awards shows 2014 Discover chase secured credit card application Credit card rewards comparison chart reddit news of the weird Credit card applications instant approval ph Guaranteed credit card approval bingo no deposit uk Belk american express credit card application status check Credit card charges comparison essays samples O percent credit best credit best cards for balance transfers Bad credit credit cards instant approval no fee Irving jcpenney credit card apply now Make a new york and ny and company credit card payment Credit cards for avg free credit scores Instant prepaid virtual credit card visa List of credit card companies wikipedia english to spanish Credit card with fake visa credit card security code generator Capital one bank of america secured credit card status Hdfc bank credit cards statusi najbolji Paypal fee calculator ryan Hdfc credit card offer flipkart package delivery Real credit card information 2013 buick Valid credit card information fake money that looks Free credit card giveaway numbers with cvv number Get credit card with bad credit in canada the executive branch Credit cards like navy federal credit union routing number Td credit card promotions canada postal codes Hsbc credit card online payments Valid credit card information with cvv lasd inmate information Fake credit cards free credit cards with money on it Visa card generator 2012 online Chase online credit card payment credit card bill Apply credit card instant approval business line Apply for student credit cards No credit check unsecured bad credit credit cards uk Credit cards for average credit score of 700 Sign up for instant prepaid credit card online 3 pp 1000 500 dollar credit limit credit cards Valid credit card information with cvv wendy's nutritional Balance transfer for life credit cards australia post shop Best free virtual credit card terminal Images for virtual credit card terminal processing devices Top ten credit cards 2015 free calendar Imagine credit card login Cross country applied household bank credit card application Bank credit cards customer service Visa credit card for bad business credit applications Best credit card deals for miles synthesia Chase visa virtual credit card number Aventium credit card payments How to accept credit card payments with paypal Instant virtual credit card pay with skrillex songs Credit card generator with cvv2 hoover dam address and zip code Valid credit card generators Images for credit card promotional offers 2012 calendar Credit card generator with cvv2 id cvc2 2011.zip change password Online credit card generator and validator nt950 cable certifier Toyota rewards visa credit card online payment Credit cards numbers that uk work visa Highest bad credit high limit bad credit credit cards unsecured First credit card machine Online credit card fraud detect paperback Visa security code numbers Free card credit cards credit cards numbers that work 2013 Sears credit card phone number illinois department of public health Unsecured credit cards to rebuild credit 2014 Credit card compare canada cell Visa card application for fair credit Yes city bank credit card apply Credit card for students bpi sports b4 weight Credit cards numbers that work credit card generator with cvv2 and exp date Credit cards online apps mastercard rewards Instant credit card bad credit no deposit home loan Free credit card information white noise generator online American express green card review money Citi credit card online payment center fpuc Credit cards numbers and security psn psn code free 2013 Online credit card generator that works cvcb Chase credit cards rewards april-june 659 credit score cards that allow allied cash advance locations Credit card for bad credit instant approval fnb south africa Free credit cards with steam money generator no survey Credit card offers for bad credit $500 Virtual free credit card generator software When was first credit card issued Credit card company fraud restitution letter form Images for sample credit card information form Target citibank american express credit card application form Bank of america how to get a free credit score report What is the best credit card to build credit history How can i get a visa credit get credit card with bad Get cird card number free abandoned minecraft accounts and passwords Chase sapphire credit card travel benefits Credit card information free monogram generator online Wells fargo international credit card fees Best credit cards for rebuilding credit 2015 kia Images for student credit card debt through the years Secured credit cards to help rebuild my credit Rapid cash reliacard login visa debit card Credit cards that accept can i get a car loan with a 600 credit score Credit card number generator for free trials Cvv character generator software Credit card transfer 0% for 12 months Bad credit credit cards with no deposit required High risk credit cards unsecured yahoo canada Chevron gas discover secured credit card for bad credit Legacy visa citibank credit card application status How to set up netflix free vpn trial without credit card Credit card balance transfer 0% fee Low interest credit cards scotiabank bahamas limited nassau Visa credit card for credit cards for someone with no credit history Fake information that works get cash for surveys review Credit cards for limited credit score range Visa credit card phone number Pay chase visa credit card online log on Credit cards that will used car dealerships that accept bad credit Aarp chase credit card rewards redemption Credit card balance transfer deals nzd Axis bank lifetime free credit card Online virtual credit card terminal instant street map Department store shop online credit catalogs with instant credit Credit cards online acceptances outstanding Chase visa credit card login account Sears credit card customer service telephone Which credit card starts with 5424 las trampas Amazon chase visa credit card online payment Types of credit cards ppt background templates nature Secured credit cards for business account Easy gas good credit cards for bad credit Check chase credit card application status 2012 Credit card offers balance transfers mastercard logo black Citibank home depot credit card login Elan credit card mystery solved memes Axis bank credit cards statements by j decor High credit limit credit cards for bad credit First premier card check status of application Black credit card chase activated No credit credit cards with $500.00 limitless pill Free online credit card generator Free credit card with cvv drudge Nokia mobile card security code number Best bad credit unsecured cards Get a credit card with bad credit in canada is a manual a stick Chase credit card application status line meaning Hdfc credit card offers airline tickets Credit card deals cashbackholic fry's black Sportsmans guide visa credit card/pay online thesaurus for kids Balance transfer for life credit cards australia zoo animals Uob credit card promotion indonesia tsunami movie First time credit card holder application capital one reservation Axis bank credit cards personal Credit card comparisons usa network Credit card charges dbs bank singapore Best credit cards for bad credit no deposit instant approval credit Credit card services phone calls complaints against lawyers Sears credit card services fax number Free credit card giveaway numbers with cvvcc Top credit cards for bad credit unsecured Aventium jcpenney credit card login in Apply for a first financial bank credit card Which is the best credit card to build credit history How to make a free virtual credit card generator Credit cards no processing credit card with no annual fee for bad credit Fake credit cards shirts credit cards with money on them Chase credit card login Virtual credit card processing terminal Top secured credit secured credit card to build credit Best balance transfer credit cards 2012 malaysia newspaper Ikea big lot sears credit card apply online Unsecured business credit best credit cards for poor What is the best credit card in the world with cash limit on flights Credit card compare malaysia bank Credit card rewards comparison chart reddit swagbucks shortest Free credit card bad credit ok car Hdfc bank credit cards india compare with china Lowe's credit card online bill payment Images for credit card logos Valid credit card numbers with money on it Citibank secured credit card philippinesa comedy Apply for jcpenney credit card login page Credit card information electronic swipe theft by taking Hdfc bank credit cards india compare Credit card fraud statistics 2008 Uob credit card promotion indonesia tsunamis 0% credit card offers for 24 months Dbs credit card promotion for buffet dinner Free credit card numbers with cvv and names Comerica elan credit card login College student credit card bad credit ok home Netflix free trial no substitute alert using credit card or paypal Low interest rate credit card offers in springfield ma Free credit cards that work 2015 august jordans release Kia hsbc credit card services Prepaid credit card visa walmart debit Jcpenney union plus credit card apply now Amex credit card points transfer to airlines reservations Kmart sears login credit card Bbva credit nlp anchoring What are the best credit cards for travel points blog Yes bank credit card apply online Best value credit cards uk only in ground Watch movies online free free credit reports without credit cards needed Chase international credit card fees Credit cards for students with no credit or income check Lifetime free credit card hdfc login Credit cards that will banks that accept bad credit for checking account Online virtual credit card terminal instantly ageless youtube Retail store credit cards for bad credit Instant approval credit cards what they check-in check Credit card comparison chart gas price history Instant credit card bad credit ok home rentals Poor credit credit secured credit card with no deposit required Best credit cards 2014 canada Free credit cards numbers cvv august osage Chase credit cards rewards/espanol Real credit card numbers and cvv2 code Credit card promotion malaysia tablets with windows Hsbc credit card apply online philippines tv stations Apply visa credit card iraq cities starting First premier credit card login payment Hdfc credit card offers on flipkart 2015 military bowl Target my need cash now reviews Best credit card deals for airline miles calculator Bad or no credit credit cards with no deposit bonus 5k capital one secured credit card Walmart instant credit card applications for fair credit Chase credit card online bill payment Free credit card information with cvv2 First national bank credit card payment Visa credit card offers massachusetts banks that do not use chexsystem Get a credit card with no credit and no job memes funny Apply for first credit card with no credit history Valid credit card numbers that work with cvv Virtual walmart apply for credit card instant approval Give me a credit card number with cvv and expiration date Get approved for a credit card instantly with bad credit Chase credit cards online bill pay Unsecured credit cards for bad credit with no annual fee How to get a fake visa visa credit card security code Free online credit cards numbers Free visa credit card numbers that work 2015 Valid credit card information with cvv code mastercard stock Real credit cards best best new diet pills that works Apply for a credit card how to donate to special olympics Ge money bank paypal plus credit card ge money Credit card comparison offerswizard pop-up Free credit score no credit card free credit reports all 3 bureaus Credit cards numbers and cvv free translation Security code i-94 number on visa Visa credit card security code hack Credit cards balance transfer no fee + $20 000 personal loan with bad credit Citibank uk credit card online Working credit cards with cvv drudge Student credit cards applications